Juventus-Bulgarien 2-0

Det finns respekt. Och det finns ännu mer respekt... Ja, och det finns även Juventus. 7 spelare från gårdagens startelva i Gli Azzurri var Juventini. 7 spelare! Det är riktigt stort. Det är respekt. En nybliven Juventino á la Fabio Grosso inledde målskyttet under gårdagskvällen och nästa Juventino att få näta var Vincenzo Iaquinta.

Överdriven Juvekänla var det dessutom av att matchen spelades i Turin och på Stadio Olimpico. Inte blev det sämre - och jag tror nog ingen kunde undgå att gapa stort - när Gianluigi "Superman" Buffon gjorde dagens och antagligen denna omgången av VM-kvalets absolut snyggaste räddning.
Klicka här för att se räddningen!

Följande Juventusspelare var med i startelvan för Italien: Gianluigi Buffon, Fabio Grosso, Giorgio Chiellini, Fabio Cannavaro, Claudio Marchisio, Mauro Camoranesi och Vincenzo Iaquinta.

Så, vad hände på annat håll?
Äh, inget särskilt positivt. Felipe Melo stod för en kass insats i Brasilientröjan när han för det första orsakade en straff åt motståndarna Chile. Därefter blev han dessutom utvisad i 50:e minuten. Efter vad jag har hört så ska han också ha varit ganska osynlig. Nåja, så länge han lirar bra i Juventus så är det väl lugnt. ;-)

/Arash

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0