Back on track...

Så alla kära läsare, vi har ju som ni kanske märkt haft ett rätt långt uppehåll med skrivandet på bloggen. Anledningen till det är att jag har varit i Grekland, men nu jävlar kör vi!

Vad är nytt?

Kan ju börja med att Lega Calcio ÄNTLIGEN har dragit igång!
Första hindret för oss Juventini i jakten mot Lo Scudetto var matchen mot Chievo. Vi alla minns väl den där hemska matchen i slutet av förra säsongen då en viss Pellissier gjorde hattrick mot oss och dödade den sista gnistan av hopp vi hade om att kunna gå förbi Inter och sno åt oss titeln.
Men vi alla vet hur det slutade, 1-0 till Juventus efter mål av Iaquinta i den 12:e minuten efter ett fint förspel av nyförvärvet och allas nya favorit Diego.
Jag kunde tyvärr inte se matchen på en tillräckligt bra internetlina så det hackade rätt kraftigt vilket gör att jag skippar att lämna en eventuell matchrapport, men ni får gärna lämna kommentarer och diskutera matchen!

Sen matchen mot Roma då: även där visade Grekland varför man är efter i utvecklingen eftersom internet hackade sönder matchen totalt...
Men matchen slutade med seger 3-1 efter mål av Diego x 2 och Felipe Melo. Det jag kan säga om matchen är att Juventus började bra, med den fart och fläkt vi har efterlyst. Grygera var inte så fruktanssvärt dålig som alla påstår utan han kämpade på bra.

Sammanfattningsvis så har Juventus efter två spelade matcher maximala sex poäng, Inter: 4, Milan 3 och Roma: 0... Visst att det är tidigt att snacka om att vi ska vinna Lo Scudetto redan nu men det är trots allt under en hel säsong man ska samla på sig tillräckligt poäng för att ligga överst i tabellen när man har spelat 38 matcher.
Vi har redan nu alltså skaffat oss ett litet försprång, keep up the good work lads!

Avslutningsvis så vill jag säga: Benvenuto Fabio Grosso!
Kan våran värdelösa vänsterkant äntligen leverera lite farliga inlägg till tre av Lega Calcios absolut bästa huvudspelare i form av: Iaquinta, Amauri och Trez?

Men nu siktar vi återigen mot Rom, Lazio står alltså för motståndet. Hur härligt skulle det inte vara att efter 3 svåra matcher (Chievo, Roma och Lazio) sitta med 9 poäng!

AVANTI JUVE!

// Sebastian Mårts


Kommentarer
Postat av: le

Det heter juventini och inte "juventinos"

2009-09-01 @ 16:53:37
Postat av: Sebastian Mårts

Heads up på den då...

2009-09-01 @ 17:43:44
URL: http://pezzodimerda.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0